Smaller Default Larger

Вечірні богослужіння з нагоди Празника Зіслання Святого Духа в Малоберезнянському монастирі

 

30 травня 2015 р., у Василіянському монастирі в Малому Березному, відбулися вечірні богослужіння з нагоди празника Зіслання Святого Духа: Вечірня з Литією, Заупокійна Божественна Літургія, Хресна дорога, Служба Божа за випрошення дарів Святого Духа та нічні чування.

Святкову вечірню відслужив Отець Пантелеймон Саламаха ЧСВВ, Протоігумен Провінції Найсвятішого Спасителя в Україні, під спів монашого хору з Василіянського Інституту Філософсько-Богословських Студій.

Заупокійну Божественну Літургію, очолив Отець Андрій Белеканич ЧСВВ (Малоберезнянський монастир) у співслужінні з Отцем Іваном Майковичем ЧСВВ, Маґістором Новіціяту з Крехівського монастиря.

По чернечій горі відбулася також Хресна дорога, з роздумами про Богопосвячене життя, які виголосив Отець Йосафат Хаймик ЧСВВ, Ректор ВІФБС.

Службу Божу за випрошення дарів Святого Духа, відслужив Отець Ніканор Ситар ЧСВВ, з Імстичівського монастиря, разом з Отцем Софроном Попадюком ЧСВВ (Улашківський монастир) та Отцем Ігнатієм Москалюком ЧСВВ (Настоятель Червоноградського монастиря).

Нічні чування для молоді проводив Отець Мелетій Рішко ЧСВВ, з Боронявського монастиря.

 

ВЕЧІРНЯ З ЛИТІЄЮ

 

 

 

 

 

 

ЗАУПОКІЙНА БОЖЕСТВЕННА ЛІТУРГІЯ

 

 

 

ХРЕСНА ДОРОГА

 

 

 

СЛУЖБА БОЖА ЗА ВИПРОШЕННЯ ДАРІВ СВЯТОГО ДУХА

 

 

 

НІЧНІ ЧУВАННЯ

 

 

 

МОНАСТИРСЬКЕ ПОДВІР’Я

 

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції