Smaller Default Larger

Зустріч Блаженнішого Святослава з Отцями Василіянами у Львові

 

08 березня 2016 р., Блаженніший Святослав (Шевчук), Глава УГКЦ, відвідав Василіянський монастир Святого Онуфрія у Львові, де зустрівся з Отцями Василіянами, зокрема з новообраною Управою Провінції Найсвятішого Спасителя та запрошеним на цю зустріч Протоігуменом Провінції Св. Миколая.

Блаженніший Святослав завітав до Отців Василіян після Архієрейської Божественної Літургії, яка була відслужена в Соборі Святого Юра, з приводу 70-ої річниці Львівського псевдособору.

Привітав Главу УГКЦ Протоігумен Провінції Найсвятішого Спасителя о. Йоан Школик ЧСВВ, представивши йому також Протоігумена Провінції Св. Миколая о. Андрія Белеканича ЧСВВ.

Під час зустрічі, були обговорені питання стосовно ролі і значення Василіянського Чину в Українській Греко-Католицькій Церкві, а також плани співпраці на найближче майбутнє.

Було підкреслене також важливе значення служіння Отців Василіян Провінції Св. Миколая, яка діє в межах Мукачівської Греко-Католицької Єпархії.

На завершення, Блаженніший Святослав побажав Отцям Василіянами плідної праці та уділив їм своє Архієрейське благословення.

Фото: д. Іпатій Ващишин ЧСВВ

 

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції