Smaller Default Larger

Табір для василіянських молодіжних спільнот

 

З 2 по 4 липня 2021 р. Б., поблизу села Синевирська Поляна, що на Міжгірщині, було проведено табір для молодіжних спільнот, які діють при василіянських монастирях в Провінціі святого Миколая на Закарпатті. Тема табору: «Плоди Святого Духа».

Кожного ранку діти мали можливість знайомитися з темою дня та розпорядком, починали день з молитви. Також приступали до Сповіді та Причастя, брали участь у Божественній Літургії.

Не обійшлося без ігор, змагань та співу, щоб показати дітям, що життя з Богом є радісним, адже прославляти Його можна і танцем, і піснею, і просто гарним настроєм.

Табір – це особливе місце, де ти відкриваєш своє серце ближнім, а через них – Богові, вчишся любити щодня по новому.

Це були насичені дні, які залишили незабутній слід не лише у пам’яті, а й в серцях кожного учасника табору. Учасники крокували разом до святості, беручи приклад з ченців-василіян, вчилися, веселилися і робили добро одні для одних. Веселі розваги, командні ігри допомогли дітям розвинути свої творчі здібності, знайти нових друзів та радісно провести час разом з Богом.

Сподіваємося, що це маленьке зерно, яке сіяли отці, брати та аніматори у серця дітей дасть чудові плоди тепер і в майбутньому.

Табір закінчився у неділю урочистою Святою Літургією, яку співали єдиним хором всі учасники табору.

Провідниками табору були ченці-василіяни: о. Мелетій Рішко, о. Еміліян Гавей, бр. Микола Костак і бр. Христофор Юрик, та аніматори: Ілліана Добра і Вікторія Добра.

 

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції