Smaller Default Larger

Розпочалися урочисті святкування в Провінції Святого Миколая

 

17 грудня 2016 р., Великою Вечірнею з Литією, в Малоберезнянському монастирі розпочалися святкування, з нагоди урочистого початку Ювілею 400-ліття Василіянського Чину Святого Йосафата та вшанування Покровителя Провінції Святого Миколая.

Очолив святкову Вечірню Протоігумен Провінції о. Андрій Белеканич ЧСВВ, у співслужінні з Провінційним Вікарієм о. Павлом Кречуном ЧСВВ та Провінційним Радником і Намісником Малоберезнянського монастиря о. Михаїлом Станком ЧСВВ.

У святковій Вечірні взяли участь Ченці Василіяни з різних Монастирів, зокрема з Василіянського Інституту Філософсько-Богословських Студій (Брюховичі-Львів), на чолі з Ректором о. Пантелеймоном Трофімовим ЧСВВ, як також з Крехівського монастиря, на чолі з Ігуменом о. Іваном Майковичем ЧСВВ. Крім того, на богослужіння завітали Сестри Монахині Чину Святого Василія Великого з м. Перечина та Настоятелька Сестер із Згромадження Дочок Св. Франциска з Великого Березного.

Центральні богослужіння відбудуться в неділю 18 грудня, згідно із святковою програмою, які очолить Преосвященний Владика Іриней Білик ЧСВВ, Канонік Папської Базиліки Santa Maria Maggiore (Рим – Італія).

З нагоди цих святкувань, у храмі виставлена Ікона Святого Миколая Чудотворця, яка буде освячена Преосвященним Владикою Іринеєм, після Архієрейської Божественної Літургії.

 

 

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

 

Авторські права 2020 © Провінція Святого Миколая. Василіянський Чин Святого Йосафата в Україні. Усі права захищені.