Smaller Default Larger

Паломництво до Ватикану з нагоди святкування Ювілею 400-ліття Василіянського Чину Святого Йосафата

 

  • Божественна Літургія з Блаженнішим Святославом в базиліці святого Петра у Ватикані.
  • Паломницька подорож до святинь Угорщини, Італії, Ватикану, Австрії, Польщі.

 

  • ПЕРІОД: 21-28 червня (10 днів)
  • ПОЖЕРТВА: 355 €
  • МАРШРУТ: Львів – Марія Повч – Будапешт – Венеція – Рим – Ватикан – Асиж – Відень – Ярослав – Львів
  • ЗАМОВИТИ: Київ: (044) 279-19-20, (096) 330-96-79;  Львів: (096) 858-27-57, (063) 075-00-30;

 

У ПАКЕТ ПОСЛУГ ВХОДИТЬ:

– проїзд автобусом єврокласу згідно маршруту; – духовний супровід священика; – супровід  досвідченого керівника групи; – 7 нічлігів у готелях  (2-3 особи в номері); – 7 сніданків.

ВАШІ ДОДАТКОВІ ВИТРАТИ:

– проїзд у громадському транспорті, особисті витрати; – екскурсійна програма згідно з маршрутом 25€; – оплата за доїзд у Венецію корабликом туди і назад  – 10€; – візовий збір 35€ та послуги візового центру  20€*; – медичне страхування 100-300 грн (у випадку відсутності страхового полісу).

 

  • 1 ДЕНЬ

Зустріч прочан о 7.00. Посадка в автобус. Ранішні молитви. Виїзд зі Львова та переїзд через Карпати до Угорського кордону. Прибуття у Марія Повч. Відвідини базиліки, де знаходиться, славна на всю Європу, чудотворна ікона Божої Матері та монастиря св. Михаїла. Вшанування ікони Богородиці. Молебень до Богородиці. Переїзд до Угорщини. Вечірні молитви. Поселення в готель, відпочинок.  Нічліг. 

 

 

 

  • 2 ДЕНЬ

Сніданок. Виселення з готелю. Ранішні молитви. Прибуття до центральної частини Будапешту.  Оглядова екскурсія по старовинній Буді та завжди елегантному Пешту. Маршрут охоплює найвідоміші пам’ятки Будапешту. У Буді прогулянка по Будайській фортеці, далі Королівський палац, церква Св. Матіаша, Рибацький бастіон. Наш маршрут буде пролягати через Ланцюговий міст, що з’єднує Буду і Пешт. У Пешті будемо молитись у  Базиліці Св. Іштвана, біля мощей Святого. Саме там зберігається  позолочена  рака, в якій знаходиться його права кисть. Побачимо Національну Оперу, будівлю Синагоги і звичайно, будівлю Парламенту. Побуваємо на площі Героїв. Вільний час. Переїзд до Італії. Вечірні молитви. Поселення в готель, відпочинок.  Нічліг.

 

  • 3 ДЕНЬ

Ранішні молитви. Прибуття до Венеції. Переїзд на кораблику  до центру міста.  Оглядова екскурсія по Венеції. Площа св. Марка – серце Венеції. У Соборі Євангелиста Марка помолимось біля його мощей.  Св. Марко- покровитель Венеції, який символічно представлений крилатим левом. Також перед нами відкриється  грандіозна споруда Венеції – Палац Дожів, міст Ріальто і багато інших цінностей незвичайного міста на воді.   Переїзд  до готелю, поселення. Нічліг.

 

  • 4 ДЕНЬ

Сніданок. Ранішні молитви. Переїзд до Риму. Відвідини української базиліки Премудрості Божої Софії. Божественна Літургія. У другій половині дня знайомство з містом – Рим Християнський: Собор Пресвятої Діви Маріі «Великої ; Катедральний собор Риму Святого Івана Хрестителя в Лятерані ; Капелла Св. Лаврентія «Святая Святих» і Святі Сходи з преторіанського палацу Пилата. Вільний час. Повернення у готель, відпочинок. Нічліг.

 

 

  • 5 ДЕНЬ

Сніданок. Ранішні молитви. Божественна літургія у базиліці св. Петра у Ватикані, яку очолить Блаженніший Святослав (Шевчук). Продовження екскурсії по Ювілейних Базиліках Риму та інших  християнських святинях. Ватикан. Площа Св. Петра. Ватиканські гроти. Скарбниця. Паломництво до Гробу Святого Петра  – процесійний вхід до Базиліки Святого Петра через Святі Двері.   Вільний час у Ватикані, який є незалежною державою всередині Риму. У Римі Вам відкриється все таїнство і шарм на вікову спадщину столиці Італії. Колізей, Римські Форуми, Вівтар Батьківщини, Фонтан Треві, Пантеон– все це чекає Вас у Римі. Місто повне пальм, тополь, кипарисів і квітучих чагарників. Собор Св. Павла «За міською стіною», побудований імператором Костянтином на місці, де був страчений Св. Павло. Під головним вівтарем знаходиться гробниця Апостола Павла.  Повернення у готель. Нічліг.

 

 

  • 6 ДЕНЬ

Ранішні молитви. Прибуття у Барі. Відпочинок на Адріатичному морі .  Вільний час.  Відвідини базиліки Св. Миколая, в якій зберігаються мироточиві мощі Св. Миколая. Божественна Літургія біля мощей святого. Переїзд  до Центральної Апулії. Екскурсійний огляд міста Матера – “місто каміння”. Ви зможете відвідати площу Вітторіо Венето, Сассо Кавеозо і Сассо Барісан, Катедральний собор, печерні храми з фресками. Дізнаєтесь, що таке Сассо, екосистема Матери, «печерне» життя в Сассо. Цікавим є той факт, що фільм «Страсті Христові» ( а також інші знамениті фільми) знімався  в Матері.  Переїзд до готелю. Поселення.  Нічліг.

 

 

  • 7 ДЕНЬ

Сніданок. Виселення з готелю. Ранішні молитви. Переїзд до Австрії.  Прибуття до Відня. Відвідини УГКЦ Святої Варвари, спільна молитва. Оглядово-пішохідна екскурсія «Імператорський Відень» включає в себе Храм святого Стефана, пам`ятник Марії Терезії, Парламент, Ратушу, Віденський Університет, Віденську оперу, резиденцію династії Габсбургів, що зачаровує своєю величчю та неповторною архітектурою в стилі Барокко. Вільний час. Вечірні молитви. Переїзд у готель. Нічліг.

 

 

  • 8 ДЕНЬ

Сніданок. Виселення з готелю. Ранішні молитви. Переїзд до Польщі. Прибуття у Ярослав. Відвідини Храму Преображення УГКЦ, в якій знаходиться чудотворна ікона Пресвятої Богородиці «Милосердя Двері», яка відкрила Ювілейний рік Божого Милосердя у Ватикані. Подячна Божественна Літургія.

Переїзд до України. Вечірні молитви.  Прибуття у Львів пізно ввечері.

 

 

  • У ПАКЕТ ПОСЛУГ ВХОДИТЬ:

– проїзд автобусом єврокласу згідно маршруту; – духовний супровід священика; – супровід  досвідченого керівника; – 7 нічлігів у готелях  (2-3 особи в номері); – 7 сніданків.

 

  • ВАШІ ДОДАТКОВІ ВИТРАТИ:

– проїзд у громадському транспорті, особисті витрати; – екскурсійна програма згідно з маршрутом 25 €; – оплата за доїзд у Венецію корабликом туди і назад  – 10 €; – візовий збір 35€ та послуги візового центру 20 €*.; – медичне страхування 100-300 грн. (у випадку відсутності страхового полісу). Умови для отримання візи та перелік осіб, які звільнені від сплати візового збору, читайте за посиланням.

 

  • ЗВЕРНІТЬ УВАГУ:

* Пожертва для паломницької подорожі у гривнях коригується відповідно до зміни курсу валют на день подання.

* Порядок та час екскурсій може бути змінено або замінено на рівноцінні на прохання групи, або у випадку форс-мажорних обставин, що не впливатиме на якість паломницької поїздки.

* Слідкуйте за оновленнями програми. Дати подорожі можуть бути змінені.

* Під час подорожі можуть виникати форс-мажорні обставини, наприклад, дії або бездіяльність прикордонних та митних служб, несприятливі погодні умови, затори на дорогах, ремонти доріг в країнах перебування, які можуть вплинути на зміни в екскурсійній частині програми.

Ми не несемо відповідальності за наявність таких обставин, але зробимо все можливе, щоб подорож була безпечною та комфортною.  

 

 

Джерело: http://pilgrimage.in.ua/palomnytstvo-do-vatykanu-osbb/

2016 © Pilgrimage.in.ua

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

 

Авторські права 2020 © Провінція Святого Миколая. Василіянський Чин Святого Йосафата в Україні. Усі права захищені.