Smaller Default Larger

АНОНС: Капітула в Провінції Св. Миколая – 2020

 

10-14 лютого 2020 року Божого, в Малоберезнянському монастирі буде проводитися Звичайна Капітула Провінції Св. Миколая в Україні, в якій візьмуть участь усі ті Ченці, участь яких передбачена Статутом Василіянської Чину Св. Йосафата та Декретом скликання.

  •  Капітула – це зібрання Ченців під проводом Голови, мета якого – обговорити і вирішити справи чернечої спільноти, в межах своєї компетенції, для спільного добра і розвитку Чину.

 

Завданням даної Капітули буде:

• Оцінити організаційне та економічне управління і стан Провінції за останній період, головно на підставі представлених на Капітулі звітів.

• Обрати Протоігумена, Радників і їхніх заступників, Провінційного Вікарія, а також Делегатів на Генеральну Капітулу і їхніх заступників.

• Визначити пріоритети і напрямні для майбутньої діяльності Провінції. А також інші завдання, приписані Правилами Василіянського Чину Св. Йосафата.

• Від моменту оголошення Декрету скликання, яке відбулося 7 жовтня 2019 р., Ченці Провінції приготовляються до Капітули зокрема молитвою, як також готуючи свої звіти і пропозиції.

 

«Нехай Святий Дух, джерело премудрості і благодаті, просвічує учасників Капітули світлістю й натхненням святих Засновників й провадить Провінцію Св. Миколая та увесь Василіянський Чин Св. Йосафата дорогою вірності євангельським радам, жертовності та свідчення Божого Царства, на більшу Божу славу та добро Святої Церкви!»

 

На фото: Ченці Провінції Св. Миколая із отцем Протоархимандритом в Малоберезнянському монастирі - Генеральна Канонічна Візитація - 08.12.2018

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції