Smaller Default Larger

Урочисте Святе Причастя у Боронявському монастирі

alt

15 червня 2014 р., в Неділю Всіх Святих, у Бороняві відбулося перше Святе Причастя. Для всіх цей день є святковим і особливим, адже саме сьогодні 37 наймолодших наших парафіян вперше прийняли до свого серця Ісуса Христа під видом хліба і вина.

Протягом тривалого часу до цієї важливої події приготовляв їх о. Мелетій Рішко, ЧСВВ, який прищеплював їм найважливіші та потрібні знання до сьогоднішнього дня. Напередодні всі вони склали іспити разом зі своїми батьками, що і засвідчило про їхню готовність приступити вперше і без вагань до Євхаристії. Також переддень самого свята всі вперше приступили до Святої Тайни Покаяння.

Святкову Божественну Літургію відслужив вищезгаданий о. Мелетій. Під час Літургії він також виголосив проповідь, в якій висловив свою радість, що така велика кількість діток приступили вперше до Святого Причастя.

По заамвонній молитві з уст отця звучали привітання в адресу першопричасників та їх батьків, які теж приступили до Причастя разом зі своїми дітьми.

Після завершення Божественної Літургії всі присутні в храмі вийшли на монастирське подвір’я, де першопричасники представили невеличкий виступ про одну з подій земного життя Ісуса Христа, показуючи цим свою повну довіру до Нього. Виступ супроводжувався піснями та віршами на тему Пресвятої Євхаристії.

В свою чергу батьки першопричасників подякували о. Мелетію за провід їхніх дітей у світлі Христового вчення та піднесли йому букет квітів.

Повідомив: ієродиякон Максим Пішта, ЧСВВ

Фото: Ернест Драб

 

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції