Smaller Default Larger

Канонічна Візитація отця Протоархимандрита у Боронявському монастирі

 

16 грудня до нашої обителі завітав о. Ґенезій Віомар, ЧСВВ, Протоархимандрит Василіянського Чину. Мета приїзду – канонічна візитація, яку о. Ґенезій, за приписами Статуту ЧСВВ має провести упродовж виконання свого протоархимандричого служіння. Разом з генеральними настоятелем до нас прибув і о. Єфрем Кончак, ЧСВВ, який виконує служіння Генерального секретаря ЧСВВ.

Після коротенького екскурсу Боронявського монастиря, який провів о. Лука Буняк, ЧСВВ, монаша спільнота зібралася у монастирській каплиці. На початку о. Ґенезій, згідно давньої традиції оо. Василіян перевірив стан Св. Тайн у кивоті. Опісля мав коротеньке привітальне слово, де окреслив мету та завдання канонічної візитації.

Після спільного обіду о. Протоархимандрит починаючи з настоятеля мав особисту розмову з кожним ченцем Боронявського монастиря, а також зустріч з о. Єфремом який збирає персональні дані ченців для Генеральної курії.

Після вечірні та вечері у каплиці о. Протоархимандрит висловив свої міркування з приводу закінчення генеральної візитації, уділив повний відпуст та покропив свяченою водою насельників монастиря, побажавши їм плідної праці.

Також на згадку про цю зустріч було зроблено декілька світлин.

о. Лука Буняк ЧСВВ

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції