Smaller Default Larger

Річні Василіянські реколекції в Провінції Св. Миколая

 

14-19 березня 2016 р., в Перший тиждень Великого посту, у Малоберезнянському монастирі проводились річні Василіянські реколекції для Отців і Братів Провінції Св. Миколая.

Провідником реколекцій був о. Віталій Попадюк ЧСВВ, з Провінції Найсвятішого Спасителя, який є Провінційним Радником та Головним редактором журналу «Місіонар».

В реколекціях взяли участь також Отці і Брати з Провінції Найсвятішого Спасителя: з Гошівського, Крехівського, Лаврівського та Львівського монастирів.

Протягом пʼяти днів, учасники роздумували над темою «Відкрити обличчя», що була побудована на євангельському уривку про те, як Ісус простив жінку-грішницю (Євангеліє від Івана: 8, 1-11).

На завершення реколекцій, Ченці зібралися в монастирській каплиці, де заспівали пісню «Тебе, Бога, хвалимо!», після чого провідник уділив усім благословення та окропив свяченою водою.

Від імені учасників, реколектанту склав подяку Намісник Малоберезнянського монастиря о. Даниїл Дербаль ЧСВВ, висловивши йому побажання та «многії і благії літа».

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції