Smaller Default Larger

Великодні гаївки у Малоберезнянській парафії Отців Василіян

 

15 квітня 2018 р., у Провідну (Томину) неділю в монастирській парафії Зіслання Святого Духа, брати-семінаристи Київської духовної Трьохсвятительської семінарії Української Греко-Католицької Церкви та молодь з м. Вишгорода провели великодні гаївки.

 

На початку о. Лука Буняк, ЧСВВ, Адміністратор монастирської парафії привітав учасників та пригадав значення великодніх гаївок.

Участь у гаївках взяли парафіяльні діти та молодь, не бракувало також і дорослих, які почуваються «ще молодими». Також до нас приєдналися молодь разом з с. Стефанією Блихою, ЧСВВ з Провінції сс. Василіянок зі Словаччини та молодь разом зі своїм духовним отцем Анатолієм Горзовим з с. Порошкова, Перечинського району.

Треба сказати, що гаївки у нашій парафії проводяться вже вдруге поспіль. Минулого року їх проводили семінаристи Львівської духовної семінарії Святого Духа та молодь зі Львова.

Після гаївок о. Лука провів для гостей невеличку екскурсію визначними пам’ятками архітектури м. Ужгорода та познайомив з історією, культурою та релігійною панорамою обласного центру Закарпаття.

Настрій, радість та загальну атмосферу гаївок найкраще передадуть світлини.

 

  • Повідомив: о. Лука Буняк ЧСВВ
  • Фото: Яна Шіпош

 

 

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції