Smaller Default Larger

Українські паломники на Святій Землі

 

З 5 по 12 вересня цього року відбулося паломництво на Святу Землю, у якому взяло участь 55 прочан із Закарпатської Хустщини. Проща відбулася під проводом оо. Василіян з Провінції Святого Миколая в Україні, а саме о. Тараса Іванини, ЧСВВ, Настоятеля Боронявського монастиря та о. Луки Буняка, ЧСВВ, Адміністратора парафії при Малоберезнянському монастирі. Керівником паломницької групи був о. Юрій Саквук з Львівського Архиєпархіяльного Паломницького Центру «Рафаїл». Ця проща була присвячена молитві за припинення війни та мир в Україні.

Упродовж тижня, українські прочани мали можливість відвідати найважливіші місця, що безпосередньо пов’язані з життям, служінням та смертю Господа нашого Ісуса Христа, його матері – Пресвятої Богородиці, св. Івана Хрестителя, св. апостолів, св. пророка Іллі та інших святих. День за днем, наче сторінку за сторінкою, паломники гортали євангельські події земного шляху нашого Спасителя. Також, щодня мали можливість брати участь у Божественній Літургії та приймати Св. Тайни.

Для багатьох прочан ця проща стала нагодою вперше познайомитися та відкрити для себе земну батьківщину Ісуса Христа, його місію – відкуплення та спасіння людини, а також доброю нагодою читати Святе Писання.

Користуючись нагодою, від імені паломників висловлюємо велику вдячність за добру організацію та проведену прощу паломницькому Центру «Рафаїл», а особливо керівнику групи – о. Юрію. Зичимо йому та усім організаторам Божого благословення у їх служінні та рясних Божих благодатей.

 

Вдячні паломники

Фото: о. Лука Буняк, ЧСВВ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції