Smaller Default Larger

Протоігумен о. Франціск ЧСВВ висловив співчуття з приводу несподіваного відходу до Вічності Преосвященного владики Мілана

kyr milan pamjat 2020

 

15 липня 2020 р. Б., Протоігумен Провінції Св. Миколая в Україні о. Франціск Онисько ЧСВВ висловив глибоке співчуття з приводу несподіваного відходу до Вічності Преосвященного владики Мілана Шашіка, СМ – Правлячого Архієрея Мукачівської греко-католицької єпархії, яке листовно надіслав на ім’я Владики Ніла Лущака, ЧБМ – єпископа помічника даної Єпархії.

Це наше співчуття, – як читаємо у листі Протоігумена, – яке переживаємо в поминальній молитві у наших Монастирях, виражаємо Вам від імені усіх Ченців-Василіян Провінції Св. Миколая в Україні, як також від імені наших співбратів у Провінції Св. Стефана в Угорщині, які поєднані з нами в цей час на рівні Василіянського Чину.

До Святого Миколая – Покровителя нашої Провінції, яка завжди тісно була і є поєднана з Мукачівською єпархією, сьогодні по особливому заносимо наші молитви за її Пастиря, який відходить до Дому Небесного Отця.

Але ці слова нашої молитви, звертаємо сьогодні теж до Владики, який прямує на зустріч зі своїм Господом:

«Добрий слуго і вірний робітнику у винограднику Христовому! Ти і тяготу дня переніс, ти і даний тобі талант помножив... Тому небесні ворота відчинилися тобі. Увійди у радість Господа твого...» (Стихира з Вечірні Св. Миколая).

Нехай Господь відкриє йому Свої батьківські обійми та прийме до Свого Небесного Виноградника. 

 

Вічная йому пам’ять!

 

З молитвою,

від імені василіянської чернечої спільноти,

 

о. Франціск Онисько, ЧСВВ

Протоігумен 

 

о. Лука Буняк, ЧСВВ

Провінційний секретар

 

kyr milan lyst spivchuttja 2020

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції