Smaller Default Larger

Загальне зібрання Отців і Братів Провінції Святого Миколая

29 серпня 2013 р. Б., в Осідку Василіянської Провінції Св. Миколая, який розміщений в Малоберезнянському монастирі, відбулося загальне зібрання усіх Отців і Братів, що проживають та здійснюють своє служіння у Василіянських монастирях на Закарпатті, кількість яких становить 19 осіб, не враховуючи братів-студентів, що навчаються у ВІФБС та тих, що проходять Новіціят.

На початку зібрання після спільної молитви, Протоігумен Провінції о. Павло Райчинець ЧСВВ привітав усіх присутніх Ченців та оголосив порядок зустрічі.

Як звичайно, перша частина зібрання була присвячена духовним роздумам. Цього разу, духовну науку на тему «Спільнотове чернече життя», виголосив для присутніх Провінційний Вікарій о. Павло Кречун ЧСВВ.

Після духовної науки, Протоігумен виголосив доповідь на тему «Душпастирство покликань у Василіянській Провінції Св. Миколая в Україні». Відтак, Отці і Брати спільно обговорили дану тематику.

На закінчення зібрання, усі спільно помолилися Панахиду на монашому цвинтарі, де поховані визначні Василіяни Провінції: о. Павло Мадяр, о. Антоній Станканинець, о. Борис Краснобродський, о. Мелетій Малинич, о. Методій Скраль та владика Гавриїл Юрій Блажовський.

о. Франціск Онисько ЧСВВ



Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції