Smaller Default Larger

Навечір’я Різдва Христового в Осідку Провінції Святого Миколая


6 грудня 2014 р., Протоігумен Василіянської Провінції Святого Миколая, Високопреподобний отець Павло Райчинець ЧСВВ, очолив Велике Повечір’я з Литією в монастирському храмі при Провінційному Осідку Отців Василіян в Малому Березному, у співслужінні з Намісником о. Даниїлом Дербалем ЧСВВ та о. Андрієм Белеканичем ЧСВВ.

В Навечір’я празника, згідно з церковною традицією, за якою кожна домівка стає «духовним Вифлеємом», монаша спільнота зібралася на спільну святу вечерю, на початку якої було зачитано привітання Протоархимандрита Василіянського Чину Святого Йосафата, Всесвітлішого отця Ґенезія Віомара ЧСВВ, після чого ченці за вечерею, прославляли новонародженого Христа колядою.

На Велике Повечір’я з Литією, яке розпочалося о 22.00, численно зібралися парафіяни монастирського храму, до яких в кінці богослужіння Протоігумен звернувся також з привітальним словом.

Опісля, молодіжна спільнота, що діє при Малоберезнянському монастирі, виступила з Різдвяним Вертепом, під час якого усі разом возвеличували празник Народження Божого Сина.

о. Франціск Онисько ЧСВВ


 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції