Smaller Default Larger

Празник Трьох Святителів в Осідку Провінції Св. Миколая

 

12 лютого 2016 р., в Осідку Провінції Святого Миколая, була відслужена святкова Божественна Літургія, з нагоди празника Трьох Святителів: Василія Великого, Григорія Богослова та Йоана Золотоустого, яку очолив новообраний Протоігумен о. Андрій Белеканич ЧСВВ, разом з двома Провінційними Радниками: Провінційним Вікарієм о. Павлом Кречуном ЧСВВ та о. Михаїлом Станком ЧСВВ.

З новою Управою Провінції співслужили: Намісник Малоберезнянського монастиря о. Даниїл Дербаль ЧСВВ, о. Мелетій Рішко ЧСВВ (з Боронявського монастиря) та о. Тадей Мисюк ЧСВВ (з Мукачівського монастиря).

Святкову проповідь виголосив для присутніх о. Даниїл Дербаль ЧСВВ.

Після Літургії, Намісник монастиря представив парафіянам нового Протоігумена Провінції та його Раду.

Також була висловлена подяка за неоціненну працю та вклад у розвиток і розбудову, вислуженому Протоігумену Провінції та довголітньому ігумену Малоберезнянського монастиря, о. Павлу Райчинцю ЧСВВ, який закінчив своє віддане служіння під час Провінційної Капітули, що проводилась в даному монастирі 8-11 лютого.

Нехай Господь винагородить вислуженого Протоігумена о. Павла Райчинця ЧСВВ за його жертовність, а новій Провінційній Управі нехай дає усі потрібні ласки для подальшого керування Провінцією.

 

 

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції