Smaller Default Larger

Свято Миколая у Малоберезнянській парафії оо. Василіян

 

18 грудня в Малоберезнянській парафії Зіслання Святого Духа, що діє при монастирі Святого Миколая оо. Василіян, відбулася Божественна Літургія для дітей з нагоди довгоочікуного для них дня цього святого Угодника.

 

Богослужіння очолив Настоятель монастиря – о. Лука Буняк, ЧСВВ, під спів молодіжно-парафіяльного хору (диригент – п. Неля Глодан). Участь у Божественній Літургії взяла чисельна кількість дітей, молоді разом з батьками та родичами.

У євангельській проповіді о. Лука заохотив задуматися над тим, які плоди кожен з нас приносить, коли говорить та діє. Подібно як і плоди дерев, про які йшла мова в Євангелії, людина також приносить плоди: добрі чи погані. Цим порівнянням Настоятель спонукав малечу та молодь застановитися не лише над своїми діями, а й над словами. Зокрема, найближчих ми обдаровуємо солодкими й смачними плодами чи гіркими й неприємними “жолудями”?

Після Божественної Літургії всі присутні заспівали молитву за Україну “Боже, Великий, єдиний”.

Потім учасники спільноти “Ангельська опіка”, керівником якої є о. Йосафат Сичкун, ЧСВВ, своїм прекрасним співом та віршами запросили Святого Миколая, який всім діткам роздав подарунки. Опісля всі мали можливість зробити спільне фото на згадку про цю чудову подію.

 

  • Повідомила Марина Цинканич

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції