Smaller Default Larger

Святкування на честь Крехівської Чудотворної Ікони Божої Матері

 

24-25 липня 2021 р. Б., у Крехівському монастирі Отців Василіян започаткувалося вшанування Крехівської Чудотворної Ікони Божої Матері, в 30-ту річницю її повернення після «підпілля» до цієї обителі з м. Львова.

Святкову Божественну Літургію з цієї нагоди служили троє Протоігуменів, з-поміж яких центральним служителем був о. Йоан Школик ЧСВВ – Протоігумен Провінцїі Найсвятішого Спасителя в Україні, з яким співслужили: о. Франціск Онисько ЧСВВ – Протоігумен Провінції Св. Миколая в Україні та о. Миколай Козіцький ЧСВВ – Протоігумен Провінції Покрова Пресвятої Богородиці в Польщі.

Також Літургію співслужили: Ігумен Крехівського монастиря та Маґістер Новіціяту о. Володимир Маланюк ЧСВВ, Провінційний радник та ігумен Дрогобицького монастиря о. Йосиф Кралька ЧСВВ, Ректор ВІФБС та ігумен Брюховецького монастиря о. Пантелеймон Трофімов ЧСВВ, ігумен Жовківського монастиря о. Августин Стрижик ЧСВВ, о. Іван Майкович ЧСВВ і о. Дам’ян Кастран ЧСВВ та інші єпархіальні священики. Численні ієромонахи уділяли прочанам св. Тайну Покаяння.

Духовна програма тривала два дні, під час яких паломники разом з монашою василіянською спільнотою, зібраною тут з різних монастирів, мали можливість приклонитися перед Крехівською Чудотворною Іконою, не лише випрошуючи для себе різні ласки, але й намагаючись усім серцем віддати належну честь Пресвятій Богородиці.

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції