Smaller Default Larger

Вшанування 100-ліття від дня народження о. Павла Мадяра ЧСВВ в Імстичівському монастирі

В неділю, 26 лютого 2023 року Божого, в Монастирі Отців Василіян у с. Імстичеві на Іршавщині, відбулося вшанування 100-ліття від дня народження о. Павла Мадяра ЧСВВ, який був Настоятелем цієї обителі після виходу з підпілля Греко-католицької Церкви.

Цього дня жителі с. Імстичово і парафіяни василіянського храму зібралися на урочисту Божественну Літургію, яку очолив Протоігумен Провінції Св. Миколая о. Франциск Онисько ЧСВВ у співслужінні з місцевим Ігуменом о. Полікарпом Погоріляком ЧСВВ, Маґістром Боронявського Новіціяту о. Кипріяном Зейканом ЧСВВ та о. Юстином Борисом ЧСВВ, реколектантом з Дрогобицького монастиря.

Під час Літургії Протоігумен виголосив проповідь, присвячену пам’яті о. Павла Мадяра ЧСВВ, а на завершення Богослужінь за ним була також відслужена Панахида.

Крім цього, Протоігумен провів для парафіян і спільноти Чин перепрошення напередодні початку Великого Посту, а також уділив Апостольське благословення з повним Відпустом з нагоди 400-ліття мученицької смерті св. священномученика Йосафата, яке цього року відзначається у всьому Василіянському Чині.

 

*******

*******

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції